זכיינים

על הזכיין מוטלת החובה, עוד לפני רכישת הזיכיון, למפות את השוק. חשוב מאוד לרכוש זיכיון מרשת שהוא מזדהה עם ערכיה ונהנה לבלות בסניפיה. בעלות של מסעדה דורשת נוכחות רבה של בעל הבית במקום לכן חשוב שלצד העבודה הקשה יהיו רווחים משניים והרגשה נעימה במקום.

כך גם בעולם זכיינות בתחום המסעדות. להקמת מסעדה רבדים רבים – בחירת לוקיישן, בחירת שם לעסק, ייעוץ קולינארי ויצירת תפריט אוכל ושתייה, קניינות, בניית צוות, נהלי עבודה, עיצוב פנים, בניית לוגו, מיתוג ותפעול. הרעיון המרכזי ברכישת  זיכיון מרשת מסעדות הוא שהרשת מספקת מעטפת הכוללת הכשרה טובה וארוכה וכך מאפשרת לזכיין להתמקד בתפעול העסק ומקסום פוטנציאל המחזורים והרווחים שניתן להפיק.

לאנשים רבים חלום להיות בעלי עסק עצמאי. עצמאות משמעותה שבעל העסק לוקח על עצמו סיכונים, אחריות ומקבל החלטות רבות לבדו. ללא ניסיון קודם, ידע בניהול ומערכת קבלת החלטות מסודרת, הסיכון גדל. שיטת הזכיינות משלבת בין עצמאות מחד – כך שהזכיין הוא בעל עסק לכל דבר ועניין ובין מסגרת מאידך, אף נוקשה לעיתים, המספקת לזכיין עולם כללים וניסיון מצטבר רב.

הדרך לזכיינות:

  • בשלב ראשוני אנו בודקים מיהם הזכיינים המתאימים ביותר
  • הזכיין עובר הכשרה מקיפה ויסודית החל מתפעול ועד ניהול העסק
  • איתור מיקומים אפשריים בעזרתם ותמיכתם של מנהלי הרשת
  • הכשרת צוות מקצועי ופתיחת הסניף
  • במהלך החודש הראשון לפתיחת הסניף הזכיין יקבל ליווי והדרכה צמודים על ידי אחד ממנהלי הרשת
  • לאורך כל תקופת הזכיינות הזכיין יקבל תמיכה מהרשת ברמת התחזוקה, תפעול והתפתחות מקצועית

מה בעצם אנו מחפשים?

זכיין ברשת “דודא לפיצה” לא חייב להיות בעל ניסיון ניהולי או יזמי קודם, עם זאת, חשוב לנו שיעמוד בכל הקריטריונים הבאים:

  • יחסי אנוש טובים מאוד
  • שירותיות
  • חריצות, מוכנות לשעות רבות של עבודה והשקעה
  • אמינות
  • להט להצלחה ומוטיבציה להתפתח
  • איתנות פיננסית